Kategorie sklepu

Marka

SEKO

O marce

SEKO
na fali smaku

Opis produktu

Kawałki srebrzyka połączone z dobrze znanym wszystkim sosem greckim - i to wszystko bez konserwantów!

Składniki

*Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary połowu: Morze Norweskie, Wody Islandii, Północno-zachodnie wybrzeże Szkocji i Irlandii Północnej lub zachód Szkocji. Kategoria narzędzia połowowego: włoki

sos warzywno-pomidorowy [woda, marchew 29 %, cebula 11 %, cukier, koncentrat pomidorowy 6 %, seler 3 %, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego]

kawałki filetów ze srebrzyka, smażone [srebrzyk (Argentina silus)*, mąka pszenna, olej rzepakowy]

Zalecenia dla alergików

Pszenica - Zawiera

Seler - Zawiera

Mleko - Może zawierać

Ryba - Zawiera

Soja - Może zawierać

Jaja - Może zawierać

Gorczyca - Może zawierać

Skorupiaki - Może zawierać

Adres producenta

SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl

Adres zwrotny

SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl

Przechowywanie

Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.

Wartości odżywcze Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 540 kJ/129 kcal
Tłuszcz 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g
Węglowodany 13 g
w tym cukry 9,4 g
Białko 4,6 g
Sól 1,7 g
Kwasy tłuszczowe Omega-3 0,5 g/ 100 g
Polecane produkty