Marka
SEKO
O marce
SEKO
na fali smaku
Opis produktu
Kawałki srebrzyka połączone z dobrze znanym wszystkim sosem greckim - i to wszystko bez konserwantów!
Składniki
*Złowione w morzu, obszar połowu: Północno-Wschodni Atlantyk (FAO 27), podobszary połowu: Morze Norweskie, Wody Islandii, Północno-zachodnie wybrzeże Szkocji i Irlandii Północnej lub zachód Szkocji. Kategoria narzędzia połowowego: włoki
sos warzywno-pomidorowy [woda, marchew 29 %, cebula 11 %, cukier, koncentrat pomidorowy 6 %, seler 3 %, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego]
kawałki filetów ze srebrzyka, smażone [srebrzyk (Argentina silus)*, mąka pszenna, olej rzepakowy]
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Seler - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Soja - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Adres producenta
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Adres zwrotny
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska
tel. +48 52 510 81 40
fax +48 52 396 73 51
www.sekosa.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 540 kJ/129 kcal |
Tłuszcz | 6,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 9,4 g |
Białko | 4,6 g |
Sól | 1,7 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 0,5 g/ 100 g |