Marka
Robico
O marce
Ten smak Robicolosalną różnicę
Opis produktu
Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowane dla
FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
przez
Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach
ul. Łęczycka 38
99-340 Krośniewice
Oddział Niedrzew
99-306 Łanięta
Adres zwrotny
FZZPM Zakład Usług Handlowych ROBICO
ul. Hoża 66/68
00-682 Warszawa
Więcej na www.robico.com.pl
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C
Wartości odżywcze | na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 180 kJ/43 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
Węglowodany | 4,2 g |
w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 3,1 g |
Sól* | 0,1 g |
* wynika z naturalnej zawartości sodu |