Marka
merci
Opis produktu
4 rodzaje specjałów czekoladowych
Śmietankowa z migdałami, Śmietankowa z ciasteczkami, Mus deserowy, Biała z migdałami i chrupkami
Składniki
Biała czekolada: masa kakaowa minimum 28 %
cukier
sól
mleko pełne w proszku
słód pszenny
migdały (5,2 %)
emulgator: lecytyny (soja)
tłuszcze roślinne (palmowy, shea)
substancja spulchniająca (węglany amonu, wodorowęglan sodu, węglany potasu)
miazga kakaowa
maślanka w proszku (z mleka)
tłuszcz kakaowy
kakao niskotłuszczowe
laktoza (z mleka)
aromaty
produkt z serwatki (z mleka)
mąka ryżowa
tłuszcz mleczny
Czekolada: masa kakaowa minimum 50 %
pełnotłuste mleko w proszku
mąka pszenna
odtłuszczone mleko w proszku
białko pszenne
Zalecenia dla alergików
Soja - Zawiera
Pszenica - Zawiera
Migdały - Zawiera
Mleko - Zawiera
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Orzechy - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Adres producenta
AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27
13403 Berlin
Niemcy
www.storck.com
Adres zwrotny
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa,
www.storck.pl
www.merci.com
Przechowywanie
Chronić przed ciepłem!
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza Na 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 2432 kJ/585 kcal |
Tłuszcz | 40,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23,0 g |
Węglowodany | 45,9 g |
w tym cukry | 43,4 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 0,24 g |