Opis produktu
Balcerzak Kiełbasa polska surowa dojrzewająca z pieprzem 230 g. Naturalnie, długotrwale suszone i dojrzewające kiełbaski z wyraźną nutą czarnego pieprzu. Niezastąpione na kolację po włosku.
Składniki
mięso wieprzowe, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, glukoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, kultury starterowe bakterii, substancja konserwująca: azotyn sodu, osłonka jadalna jelito wieprzowe.
100 g produktu wyprodukowano ze 172 g mięsa z szynki.
Przechowywanie
Biały nalot jest naturalną cechą wędlin dojrzewających i nie wpływa na jakość produktu.
Po otwarciu spożyć w ciągu 72 godzin.
Produkt nie wymaga chłodzenia
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja.
Producent
BALCERZAK
Wartości odżywcze | w 100g |
---|---|
wartość energetyczna | 1822 kJ / 439 kcal |
tłuszcz | 35g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13,3g |
węglowodany | 1,1g |
w tym cukry | 0,7g |
białko | 29,5g |
sól | 4,25g |