Marka
Henglein
Opis produktu
Ciasto filo składa się z cienkich arkuszy ciasta i świetnie nadaje się do przygotowania takich dań jak burek, strudel, zapiekanka, lasagne lub ciasteczka na słodko lub słono.
Składniki
woda
skrobia kukurydziana
sól
regulator kwasowości: cytryniany potasu, octany sodu
mąka pszenna
środek do przetwarzania mąki (polepszacz): L-cysteina
substancja konserwująca: sorbinian potasu
emulgator: lecytyny (soja)
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Soja - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano dla
Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
Adres zwrotny
Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
www.henglein.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1180 kJ/280 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 58 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 8,1 g |
Sól | 1,8 g |