Marka
Castello
Składniki
mleko pasteryzowane owcze 10%
kultury pleśniowe
mleko pasteryzowane 87%
sól
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1386 kJ/335 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | <0.5 g |
w tym cukry | <0.5 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2.0 g |