Składniki
burak czerwony 100 %
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Adres producenta
MULTI-SMAK Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 131/88
02-304 Warszawa
www.multismak.pl
Zakład produkcyjny:
Mniszew 36,
26-910 Magnuszew
Adres zwrotny
MULTI-SMAK Sp. z o.o.,
Aleje Jerozolimskie 131/88
02-304 Warszawa
www.multismak.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze 1°C -6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Producent
MULTI-SMAK
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g: |
---|---|
Wartość energetyczna | 176 kJ / 42 kcal |
Tłuszcze | 0,1 g |
w tym tłuszcze nasycone | 0,02 g |
Węglowodany | 7,3 g |
w tym cukry | 6,9 g |
Błonnik | 1,8 g |
Białko | 1,8 g |
Sól | 0,12 g* |
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |