Marka
Président
Składniki
mleko pasteryzowane
bakterie fermentacji mlekowej
substancja konserwująca: lizozym (z białka jaj)
podpuszczka
sól
stabilizator: chlorek wapnia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Jaja - Zawiera
Adres producenta
Wyprodukowano na zlecenie
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Adres zwrotny
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres jakosc@lactalis.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1483 kJ / 356 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 32 g |
Sól | 2,0 g |