Marka
Maluta
Składniki
mleko
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
śmietanka
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
ul. Warszawska 41
82-100 Nowy Dwór Gdański
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 449 kJ / 108 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 4,0 g |
Białko | 2,8 g |
Sól | 0,10 g |