Marka
Bakoma
Składniki
kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium
cukier
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
mleko
kawa 0,3 %
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa,
Poland
Infolinia 801 340 600
www.bakoma.pl
Przechowywanie
Należy spożyć do: data i nr partii na boku butelki lub na nakrętce.
Przechowywać w temp. od +2 °C do +6 °C.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 306 kJ / 72 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,1 g |
Węglowodany | 11,9 g |
w tym cukry | 11,6 g |
Białko | 2,6 g |
Sól | 0,10 g |