Marka
Cechini Muszyna
O marce
Muszyna
Mineralne serce Muszyny
Opis produktu
Woda wydobywana z ujęcia Cechini Muszyna (otwory: Józef, Karolina, Marcin II, Anna, Anna II) na terenie Uzdrowiska Muszyna. Zawiera magnez, wapń i wodorowęglany. W toku produkcji wodę poddano procesowi napowietrzania - częściowego odgazowania i filtracji. Woda średnionasycona dwutlenkiem węgla - od 1500 do 4000 mg/l CO₂.
Adres producenta
Rozlewnia Wody Mineralnej Cechini Dystrybucja Sp. z o.o.,
ul. Zazamcze 23,
33-370 Muszyna
Adres zwrotny
Rozlewnia Wody Mineralnej Cechini Dystrybucja Sp. z o.o.,
ul. Zazamcze 23,
33-370 Muszyna
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data/numer partii produkcyjnej podane nad etykietą. Przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu. Zaleca się spożyć do 48 h po otwarciu.
Wartości odżywcze | Zawartość charakterystycznych składników mineralnych (mg/l): |
---|---|
Kationy: | |
Ca 2+ | 325,80 |
Mg 2+ | 61,62 |
Na + | 33,17 |
K + | 3,73 |
Aniony: | |
HCO3 - | 1314,00 |
SO4 2- | 16,51 |
Cl - | 8,98 |
F - | 0,11 |
Ogólna zawartość rozpuszczonych składników mineralnych: 1808,50 mg/l |