Marka
Castello
Składniki
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
białka mleka
kultury bakterii kwasu mlekowego
żelatyna
błonnik cytrusowy
sól
substancja koncerwująca: kwas sorbowy
mąka ryżowa
cukier
stabilizator: mączka chleba świętojańskiego
cukier trzcinowy
papaja 5,6 %
koncentrat ananasowy 4,6 %
ananas 7,5 %
śmietanka (z mleka)
mleko pasteryzowane
migdały 7,6 %
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Migdały - Zawiera
Adres producenta
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27
78-220 Tychowo
Adres zwrotny
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27
78-220 Tychowo
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1330 kJ/320 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 16 g |
w tym cukry | 15 g |
Białko | 8,3 g |
Sól | 0,58 g |